Веб Хостинг


Ако ви треба партнер за хостирање на Вашиот Веб Сајт на нивни сервери и да го направи достапен на интернет, ние сме вистинскиот избор за Вас. Ние овозможуваме на Вас, како индивидуа или организација, Вашиот Веб сајт да е достапен преку интернет. Еден од нашите сервиси e Интернет хостинг сервисот кој..

Веб Изработка


Ние нудиме целосна услуга за персонализиран веб дизајн, како и готови веб темплејт решенија дизајнирани да ги задоволат Вашите специфични бизнис цели и буџет. Без разлика дали сакате да лансирате нов веб-сајт, да го преработите постоечкиот, дизајнирате веб лого, или сакате да се развие веб маркетинг..

Веб Маркетинг


Имајќи сеопфатна и ефикасна веб маркетинг програма е клучот на Вашиот онлајн бизнис успех. Тоа е камен-темелник на секој онлајн бизнис. Тоа не е никаква тајна дека иднината на трговија е на интернет и тоа таму ќе остане. Продажбата продолжува да расте неверојатно секоја година во онлајн арената доде..
 

Веб Хостинг - Веб Изработка - Веб Маркетинг
Целосни Веб Решенија

24/7
Подршка и Достапност


 

Домен Име


Ние се регистрираме целосно индивидуализирани имиња на домени за Вас само во неколку моменти со минимални трошоци. Името на доменот е идентификационен..

Проверка на достапност

Апликации


Ние дизајнираме и развиваме различни динамични, прилагодени, флексибилни и скалабилни софтверски апликативни решенија. Решенија, дизајнирани да им помогне на корисниците да извршуваат единеќна или повеќе сродни специфични задачи -. Комплетен дизајн и програмирање од нула до целосна функционалност ..

Хардвер


Ние нудиме најдобри цени за голем број на компјутери и компјутерски хардвер. Исто така нудиме услуги за компјутери. Нудиме и одржување, сервер одржување, компјутерски мрежи, компјутер, печатач одржувањето, локална мрежа, надворешна мрежа, безжични мрежи, лаптоп одржување, бекап на податоци и податоц..
 

Мрежи и Безбедност


Ние обезбедуваме мрежни решенија и целосна мрежна/компјутерска безбедност за Вашите домашни и канцелариски потреби. Компјутерска мрежа, често нарекувана мрежа, е збирка на хардверските компоненти и компјутери меѓусебно поврзани со комуникациски канали кои овозможуваат споделување на ресурси и информации. Каде што најмалку еден процес во еден уред е во состојба за испраќање/примање на податоци од/до најмалку еден процес во оддалечена уред, а потоа на два уреди се вели дека се во мрежа. Мрежите може да се класифицираат според широк спектар на карактеристики, како што се медиум кој се користи за транспорт на податоци, комуникациски протокол што се користи, скала, топологија, и организациски..

Графика и Видео


Ние нудиме целосни мултимедијални решенија. Графички дизајн, видео монтажа, 3D анимација и рендерирање и аудио обработка. Графички дизајн е креативен процес - најчесто вклучува клиент и дизајнер и обично завршува во соработка со производители на форма (т.е., принтери, програмери, signmakers, итн) ..
 

WEB Design - WEB Hosting - WEB Marketing
Complete WEB Solutions

24/7
Support and Availability


 

Портфолио


Од многуте проекти направени последните години, Ви ги претставуваме само тие неколку кои се отворени за јавноста и се презентираат слободно на интернет. Слободно побарајте повеќе информации.

Партнери


Гордо Ви ги претставувамњ нашите партнери кои секогаш не подржуваа и помагаа. Без нив Stanojoski IT Solutions немаше да го има овој успех. Би сакале да им заблагодареме за соработката и целосната подршка.

 

QR КодКонтактe-mail: toni@stanojoski.com
Add to Skype: Stanojoski
Call to Skype: Stanojoski
Facebook: http://www.facebook.com/stanojoski
   

Препорачај не